aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πήρε σημειώσεις από ΓΣΠ ο Όλτρα

ΑΕΚ: Πήρε σημειώσεις από ΓΣΠ ο Όλτρα

Και τώρα… ΑΠΟΕΛ. Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στο ντέρμπι πρωτοπόρων του Σαββάτου (28/1), κόντρα στους πρωτευουσιάνους στην «Αρένα».

Οι Λαρνακείς θα υποδεχτούν τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας με τον αέρα του πρωτοπόρου και φιλοδοξούν στη 10η εντός έδρας νίκη τους, η οποία δεδομένα θα δώσει τεράστια ώθηση και δυναμική στον μεγάλο στόχο για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα είδε το αποψινό ματς των γαλαζοκιτρίνων με τον Ακρίτα, ασφαλώς έχει εικόνα και από άλλα παιχνίδια τους, και θα καταστρώσει το πλάνο του για το σημαντικό ματς που έρχεται.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε προχθές την πρώτη της χειμερινή μετεγγραφή, με τον Μαρίν Γιάκολις να ντύνεται στα κιτρινοπράσινα με τη μορφή δανεισμού από την Ανζέ, μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για Κροάτη ακραίο επιθετικό με εμπειρία από τα κορυφαία πρωταθλήματα Γαλλίας, Κροατίας, Βελγίου και Αυστρίας. Επόμενος στόχος των κιτρινοπρασίνων αναφορικά με την προσπάθεια ενίσχυσης, είναι η απόκτηση σέντερ φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ