aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πήρε μπρος, ανεβάζοντας τον πήχη

ΑΕΚ: Πήρε μπρος, ανεβάζοντας τον πήχη

Επιστροφή στις προπονήσεις και για την (ανανεωμένη) ΑΕΚ. Ο Νταβίντ Καταλά και οι συνεργάτες του, προετοίμασαν το πλάνο και από χθες άρχισαν να το θέτουν σε εφαρμογή, θέλοντας να θέσουν τις βάσεις για επιτυχημένη σεζόν και πρωτίστως, επιστροφή στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Απουσιάζουν οι Ιβάν Τρισκόφσκι και Στέφαν Σπιρόφσκι, στους οποίους δόθηκε άδεια μίας επιπλέον βδομάδας λόγω των υποχρεώσεών τους στην τελική φάση του Euro.

Εννοείται πως δεν έδωσε το «παρών» του ούτε ο Ματ Ντέρμπισαϊρ. Βρίσκεται στην Κύπρο και απολαμβάνει τις διακοπές του και όταν μείνει τυπικά ελεύθερος από τη Μακάρθουρ Αυστραλίας, θα υπογράψει συμβόλαιο, μπαίνοντας στην… εξίσωση.

Από εβδομάδας θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στο ΑΕΚ Αρένα και τη μεθεπόμενη Πέμπτη, η ομάδα της Λάρνακας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα. Στις 20 Ιουλίου, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία όπου θα διανυθεί το βασικό στάδιο εκγύμνασης, δίνοντας και τρία φιλικά παιχνίδια. Εννοείται πως μέχρι τότε θα έχουν προστεθεί στο ρόστερ άλλος ένας στόπερ και εξτρέμ. Με την επιστροφή στην Κύπρο, οι Λαρνακείς θα δώσουν κι άλλα φιλικά ματς, τα οποία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ενημερώθηκαν εδώ και καιροί οι Σούντερντεν, Χάουγκεν, Τέουκενς, Τόρες, Χέιτλι, Νάντο πως δεν υπολογίζονται και αναζητείται η χρυσή τομή για τη διακοπή του συμβολαίου τους. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύντομα θα γίνει ο έλεγχος στο ΑΕΚ Αρένα και εφόσον πάνε όλα καλά, το γήπεδο θα ανέβει στην κατηγορία 4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ