aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Περιμένοντας για τον Γκονσάλες

ΑΕΚ: Περιμένοντας για τον Γκονσάλες

Ένα από τα βασικά ερωτήματα του σχεδιασμού της ΑΕΚ, πριν από μερικούς μήνες, ήταν αν ο Τσάβι Ρόκα θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης για παραμονή του άτυχου της περασμένης σεζόν Άβρααμ Γκονσάλες (φωτό δεξιά). Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πήρε την απόφαση για στήριξη στον συμπατριώτη του και περιμένει πώς και πώς να τον δει να αγωνίζεται, ευελπιστώντας πως θα δικαιωθεί για την απόφασή του.

Ο 36χρονος μέσος, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Νοέμβριο, παρά το γεγονός ότι λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία δεν αγωνίστηκε στα τέσσερα φιλικά της ομάδας του. Αυτό υπολογίζεται πως θα γίνει στα τελευταία τεστ επί κυπριακού εδάφους, ή τουλάχιστον σε κάποιο από αυτά.

Άλλωστε, ένα από τα ζητήματα που εντοπίστηκαν στα ματς της Σλοβενίας ήταν η ανάγκη για περισσότερη δημιουργικότητα από το κέντρο. Γι’ αυτό ακριβώς περιμένει ο Ρόκα να δει τον Γκονσάλες αγωνιζόμενο, για να εξακριβώσει πώς μπορεί να προσφέρει λύση στο συγκεκριμένο αγωνιστικό θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ