aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Πέρα από τον Τόνιο κανείς…

ΑΕΚ: Πέρα από τον Τόνιο κανείς…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί και συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και μέσα από τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών στις εννέα αυτές αγωνιστικές. Για την ομάδα της Λάρνακας μόλις ένας ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να έχει το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τόνιο με 810’.

Κανείς άλλος δεν έχει το απόλυτο, όπως και κανείς άλλος δεν έχει παίξει και στα εννέα παιχνίδια. Αυτό αποτυπώνει τα σοβαρά προβλήματα στο κομμάτι των τραυματισμών που ταλαιπωρεί την ΑΕΚ. Ένα θέμα το οποίο απασχολεί έντονα τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία των κιτρινοπρασίνων, μιας και ψάχνουν να βρουν τη ρίζα του κακού. Όταν στην 9η αγωνιστική η ομάδα δεν μπορεί να βασιστεί σε βασικό κορμό ποδοσφαιριστών είναι εξαιρετικά δύσκολο και για την τεχνική ηγεσία να δουλέψει όπως θέλει και να βγάλει στο γήπεδο η ομάδα μία συμπαγή εικόνα. Δεν αποτελεί βέβαια δικαιολογία στην πολύ άσχημη εικόνα της ΑΕΚ, αλλά είναι ένα ελαφρυντικό.

Με οκτώ 90λεπτά και 720 λεπτά συμμετοχής ακολουθούν οι Μίκελ και Σάστρε. Ο πρώτος, αν δεν έχανε ένα ματς λόγω τριών κίτρινων καρτών, θα ήταν στην ίδια κατηγορία με τον Τόνιο. Την πεντάδα με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής συμπληρώνουν οι Γιάννου με 701 λεπτά και ο Τρισκόφσκι με 696 λεπτά. Από κοντά ακολουθούν οι Τέτε και Νάτσο Κάσες. Τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής έχει ο Κίβενι με επτά λεπτά, ενώ ο Κωνσταντίνου έχει 14 λεπτά, ο Τολεμές 30 και ο Αναστασίου 47 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ