aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πεντάδα αγώνων με ιδιαίτερη σημασία

ΑΕΚ: Πεντάδα αγώνων με ιδιαίτερη σημασία

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο. Η αυριανή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη ενός ιδιαίτερα σημαντικού μήνα για τους κιτρινοπράσινους, στον οποίο περιλαμβάνονται πέντε αναμετρήσεις πρωταθλήματος που «προσφέρονται» για κλείσιμο της ψαλίδας από την κορυφή.

Το πρόγραμμα της ομάδας της Λάρνακας μέχρι και την επόμενη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων είναι βατό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως είναι εύκολο. Στην επόμενη πεντάδα αγώνων της ΑΕΚ συμπεριλαμβάνονται τα ντέρμπι απέναντι σε Απόλλωνα (26/11) και Ομόνοια (16/12), τα οποία όμως θα διεξαχθούν στην «Αρένα», εκεί όπου οι Λαρνακείς έχουν θεωρητικά το πάνω χέρι.

Παραλίμνι (2/12), Δόξα (9/12) και Νέα Σαλαμίνα (21/12) είναι οι άλλες τρεις ομάδες που οι κιτρινοπράσινοι θα αντιμετωπίσουν (εκτός έδρας) μέχρι τα Χριστούγεννα, με την ομάδα του Όλτρα να θεωρείται το φαβορί. Πρόκειται για πεντάδα αγώνων με ιδιαίτερη σημασία, με την ΑΕΚ να στοχεύει σε όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ