aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Παίζει τα ρέστα της

ΑΕΚ: Παίζει τα ρέστα της

Με τον αέρα της πρώτης νίκης μετά από επτά συναπτές αποτυχημένες προσπάθειες, η ΑΕΚ θα καταβάλει τιτάνια προσπάθεια, ώστε να προσπεράσει σήμερα το εμπόδιο της ΠΑΕΕΚ, σφραγίζοντας εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου, εκεί όπου περιμένει ο Ονήσιλος Σωτήρας.

Η πρόσφατη νίκη, που συνοδεύτηκε με πειστική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος απέναντι στην ΑΕΛ, προσέδωσε ηρεμία και ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση, κάτι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Η ισοπαλία 1-1 πριν από δύο εβδομάδες στο «Αρένα», ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήλθε (ισοφάρισαν οι Λαρνακείς με πέναλτι στις καθυστερήσεις) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, δεικνύοντας τον βαθμό δυσκολίας της σημερινής αποστολής. Οι κιτρινοπράσινοι, επίσης, δεν ξέχασαν ούτε το ματς που είχε διεξαχθεί έξι μόλις μέρες μετά, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα, όπου «κόλλησαν» εκ νέου στην ισοπαλία κόντρα στην ομάδα της Κερύνειας (2-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ