aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Παιχνίδι υπομονής με αιτία

ΑΕΚ: Παιχνίδι υπομονής με αιτία

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Αρνάλ Κόντε κάνει το παιχνίδι της υπομονής, αναφορικά με την προσπάθεια ενίσχυσης της ΑΕΚ. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής θέλει ασφαλώς να προχωρήσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, εντούτοις έχει θέσει υψηλούς στόχους και είναι διατεθειμένος να περιμένει.

Οι πληροφορίες από τις τάξεις των κιτρινοπράσινων κάνουν λόγο για… μακρύ καλοκαίρι, εννοώντας πως, αν χρειαστεί, θα αναμένονται απαντήσεις έως το τελευταίο δευτερόλεπτο της μετεγγραφικής περιόδου.

Οι Λαρνακείς κάνουν λόγο για μειωμένο προϋπολογισμό στη νέα σεζόν, δίχως να σημαίνει ότι θέλουν να πέσει η ποιότητα. Γι’ αυτό και προσπαθούν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, ώστε να μην αποτύχουν στους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξουν. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να καθυστερήσουν τα μαντάτα, που πιθανόν να προκαλέσουν ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις ανά πάσα στιγμή. Αν εντοπιστεί ο ποδοσφαιριστής που θα πείσει τον Κόντε, δεν θα συντρέχει λόγος να περιμένει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ