aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πάει στη Λεμεσό πιο δυνατή από ποτέ!

ΑΕΚ: Πάει στη Λεμεσό πιο δυνατή από ποτέ!

«Πρέπει να καταθέσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι». Τάδε έφη από τον προπονητή της ΑΕΚ, Νταβίδ Καταλά, ο οποίος επανέλαβε την απεριόριστη πίστη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στέλνοντας παραλλήλως μήνυμα νίκης στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. «Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Οι παίκτες είναι εκεί. Τους βλέπω να είναι δυνατοί και με αυτοπεποίθηση. Είμαι ήσυχος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εννοείται πως είναι πολύ σημαντικό για τους Λαρνακείς να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, αφού εκτός από την επάνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με αγώνα περισσότερο από τον Απόλλωνα, θα αντλήσουν επιπρόσθετη δυναμική ενόψει της συνέχειας. Ο Ισπανός κόουτς, πάντως, χαρακτήρισε το σημερινό εκτός έδρας 90λεπτο ως μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του, ξεκαθαρίζοντας σε άλλο σημείο πως το προσεγγίζει όπως τα άλλα παιχνίδια. «Είναι σημαντικό, ωστόσο έχουμε ακόμα 12 παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος», ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Και συνέχισε: «Μη στέκεστε μόνο στο ότι δεν κερδίσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Δεν στεκόμαστε στα αρνητικά μετά τα αποτελέσματα. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί στο Τσίρειο. Πιστεύω στους παίκτες μου και είμαι ήσυχος. Δεν χρειάζεται επιπλέον πίεση λόγω του ότι δεν έχουμε κερδίσει».

Ο Καταλά, είπε ότι η ΑΕΛ είναι από τις ομάδες που παίζουν πάρα πολύ καλά με την μπάλα στην κατοχή και χτίζει παιχνίδι από την άμυνα. «Είναι ωραία ομάδα, μου αρέσει. Έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Περιμένω να διεξαχθεί καλό παιχνίδι γιατί και εμείς έτσι παίζουμε. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», σημείωσε.

Ξεκαθάρισε ότι δεν τον ανησυχεί το γεγονός πως η ομάδα του δεν πέτυχε γκολ στα προηγούμενα δύο παιχνίδια γιατί δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και μάλιστα στο τελευταίο 90λεπτο είχε πολύ καλή εμφάνιση. «Υπάρχουν μέρες που μπορείς να σκοράρεις με λίγες ευκαιρίες και άλλες που μπορείς να μη σκοράρεις με πιο πολλές ευκαιρίες». Οι Τιάγκο και Εγγλέζου, όπως είπε, δεν προπονήθηκαν ούτε χθες, επομένως οι πιθανότητες για να είναι διαθέσιμοι εξανεμίζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ