aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Πάει για «10άρι»

ΑΕΚ: Πάει για «10άρι»

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν θα δώσει σήμερα η ΑΕΚ, που θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής (17:00, Primetel1).

Δεν θα κρίνει κάτι ασφαλώς. Στο στρατόπεδό της, όμως, δεν υπάρχει κάποιος που δεν αντιλαμβάνεται πως ένα «συν τέσσερα» θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (ειδικά αν χάσει βαθμούς και η Πάφος FC στην έδρα της Ομόνοιας).

Οι κιτρινοπράσινοι θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, όπου μετρούν εννιά συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσει να πιάσει «10άρι»! Μπροστά στον κόσμο τους θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο και να αποκτήσουν ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Οι Λαρνακείς είναι προετοιμασμένοι για πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Το τόνισε και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ότι θα χρειαστεί πολλή υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ