aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ / «Ό,τι και να τους είπε, χαλάλι τους»

ΑΕΚ / «Ό,τι και να τους είπε, χαλάλι τους»

Είχε μεγάλη ανάγκη τη νίκη η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ. Φάνηκε άλλωστε από τους πανηγυρισμούς μετά το παιχνίδι, αφού ήταν λες και οι κιτρινοπράσινοι κέρδισαν το πρωτάθλημα. Όταν προέρχεσαι όμως από έξι ματς δίχως νίκη και τέσσερα δίχως γκολ, ξέρεις πως το «πρέπει» είναι τεράστιο και θέλεις να νικήσει με κάθε (θεμιτό) τρόπο. Κι ας χρειαστεί ο Νταβίδ Καταλά να ρίξει μπινελίκια στο ημίχρονο.

Όπως είχε δηλώσει μετά το ματς, όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του δεν λέγονται, καθώς «υπάρχουν παιδιά». Πράγματι, η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο… δεν βλεπόταν και δικαίως έχανε με 0-1, ενώ είχε την τύχη με το μέρος της με δύο δοκάρια της αντιπάλου με τον Μαρόσα, το ένα από εκτέλεση πέναλτι.

«Ό,τι και να τους είπε, χαλάλι τους», δικαιούνται να λένε οι ΑΕΚτζήδες, που είδαν τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν από τα αποδυτήρια αλλαγμένοι προς το καλύτερο. Κυριάρχησαν πλήρως, επωφελήθηκαν βεβαίως και των αλλαγών της ΑΕΛ λόγω κυπέλλου, ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα και έφτασαν στο πολύτιμο τρίποντο.

Πλέον, η ΑΕΚ μπαίνει με άλλη ψυχολογία στα πλέι οφ, αφού έγινε αυτό που έλεγε τόσο καιρό ο Καταλά. «Να έρθουν τα γκολ, να έρθει η νίκη και θα αποκτήσουμε ξανά αυτοπεποίθηση».

Οι Λαρνακείς είναι σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έπιασε τον ΑΠΟΕΛ στους 39 βαθμούς και από εκεί και πέρα, εάν της δοθεί η ευκαιρία θα κυνηγήσει τον στόχο της, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ