aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Όταν το σίδερο καίει… μιλά ο αρχηγός

ΑΕΚ: Όταν το σίδερο καίει… μιλά ο αρχηγός

Χρειάστηκε δύο χρόνια και κάτι παραπάνω από ένα μήνα για να φτάσει σε χατ τρικ ο αρχισκόρερ της ιστορίας της ΑΕΚ και των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι το έπραξε την κατάλληλη στιγμή. Όπως συνηθίζουν να κάνουν οι ηγέτες των ποδοσφαιρικών ομάδων, «μίλησε» την ώρα που το σίδερο έβραζε.

Η ομάδα του προερχόταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, μία ισοπαλία με τον ουραγό Ακρίτα και δύο σερί ήττες από ΑΕΛ και Απόλλωνα. Ήθελε διακαώς τη νίκη απόψε κόντρα στο Παραλίμνι και ο Σκοπιανός ήταν ο κυριότερος λόγους που τα κατάφερε με 3-1, επαναφέροντας τα χαμόγελα στους οπαδούς της.

Η προηγούμενη φορά ήταν πάλι στο «ΑΕΚ Αρένα», πάλι με 3-1, με τη διαφορά ότι αντίπαλος ήταν ο Ερμής στις 22 Ιανουαρίου 2021.

Οι κιτρινοπράσινοι ήταν αποφασισμένοι να βάλουν φρένο στην κατηφόρα, που θα μπορούσε να τους απομακρύνει από την κορυφή, μα και να φέρει τους Άρη – Πάφος FC ακόμα πιο κοντά της.

Μπήκαν φουριόζοι, δημιούργησαν φάσεις, σκόραραν τρεις φορές σε 13 λεπτά, μέτρησαν οι δύο, είχαν γερό προβάδισμα και έδειξαν να καθαρίζουν. Η χαλάρωση στη συνέχεια, όμως, έφερε τη μείωση του σκορ και το άγχος επανεμφανίστηκε έως το 82’ που ο αρχηγός της ΑΕΚ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Η ομάδα της Λάρνακας επέστρεψε στην κορυφή, ελπίζοντας πως η Νέα Σαλαμίνα θα αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα. Για να διατηρηθεί η πρωτιά με το τέλος της α’ φάσης.

Ωστόσο, προηγείται το πρώτο ματς με τη Γουέστ Χαμ, την ερχόμενη Πέμπτη στο «ΑΕΚ Αρένα». Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα τόνισε πως θέλει την ομάδα του ανταγωνιστική κόντρα στους Άγγλους, αλλά ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Για να δούμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ