aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Όταν γύρισε ο διακόπτης

ΑΕΚ: Όταν γύρισε ο διακόπτης

Μπήκε στραβά στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ με το 1-1 στην έδρα της απέναντι στη Δόξα, σε παιχνίδι που ήθελε… προσπάθεια για να μη νικήσει. Άρχισε κυρίαρχα, προηγήθηκε στο 26’ με το (και φέτος μάλλον) πιο σταθερό «πιστόλι» της, Ιβάν Τρισκόφσκι, δεν επέτρεπε στην αντίπαλο να δημιουργεί και όλα φαίνονταν πως είχαν πάρει τον δρόμο τους.

Όταν όμως ήρθε το γκολ με το πρώτο σουτ της αντιπάλου στην εστία στο 49’, με ευθύνη πρώτα του αμυντικού Χρβόγε Μιλίτσεβιτς και κυρίως του τερματοφύλακα Ρουβέν Μαρτίνεθ, ήταν λες και γύρισε ο διακόπτης.

Αυτό ήταν! Οι κιτρινοπράσινοι πνίγηκαν σε ένα ποτήρι νερό, έμειναν από εμπνεύσεις και έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 52’ από την αποβολή του Μπαλντέ δεν μπόρεσαν να το αξιοποιήσουν. Ο Νταβίδ Καταλά έβαλε στο γήπεδο, μαζί με τους «Τρίσκο» και Χοσέ Ρόμο, τον Βίκτορ Ολατούντζι.

Ωστόσο η μπάλα δεν έφτανε σωστά στην περιοχή και δημιουργήθηκε μόλις μία ευκαιρία με τον νεοεισελθόντα επιθετικό στο 88’. Πάλι καλά που οι Ασαμόα (87’) και Μέσκα (90’+1) αστόχησαν από πλεονεκτική θέση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τους Λαρνακείς.

Έχει πολλά να διορθώσει λοιπόν ο Καταλανός προπονητής στο διάστημα που μεσολαβεί έως το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΑΕΚ Αρένα (11-12/9). Έως τότε εκτιμάται πως θα είναι καλύτερη η κατάσταση των Τιάγκο Φερέιρα, Ματ Ντάρμπισαϊαρ, Μικέλ Γκονθάλεθ και Άβραάμ Γκονσάλες. Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Ρόκα θα προσπαθήσει να σπρώξει για την απόκτηση μέσου με δημιουργικές ικανότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ