aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ - Ολυμπιακός: Φιλική ισοπαλία, πρόβλημα ο Τολεμές και απευθείας κόκκινη!

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Φιλική ισοπαλία, πρόβλημα ο Τολεμές και απευθείας κόκκινη!

Στην ισοπαλία (1-1) έμειναν ΑΕΚ και Ολυμπιακός σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «ΑΕΚ Αρένα». Η ομάδα της Λάρνακας προηγήθηκε με τον Τολεμές (16’) και απάντησαν οι μαυροπράσινοι με τον Αγιτέ (66’).

Η ΑΕΚ, που αγωνίστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα, είχε τις ευκαιρίες για να φθάσει στη φιλική νίκη, ενώ ο Ολυμπιακός παρουσίασε καλό πρόσωπο και δείχνει να βελτιώνεται όσο πλησιάζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Τολεμές, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ.

Mε δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ολυμπιακός καθώς δέχθηκε απευθείας κόκκινη ο τερματοφύλακας Μπάιζα για φάουλ εκτός περιοχής.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χριστοδούλου, Ταντί, Αντωνιάδης, Μοϊσόφ (46′ Τρουγιόλς), Ιωάννου, Aναστασίου, Σπόλιαριτς, Φιόλιτς, Ασούμπρε, Σάστρε (46′ Κωνσταντίνου), Τολεμές (25′ Κίβενι).

Ο Ολυμπιακός άρχισε τον αγώνα με τους Μπάιζα, Ψάλτης, Σάμπα, Σιντιμπέ, Κίκο, Ροτζέριο, Ακόστα, Ρόμο, Οικονομίδης, Ζαχαρίου, Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ