aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ολομέτωπη επίθεση σε Βρυωνίδη

ΑΕΚ: Ολομέτωπη επίθεση σε Βρυωνίδη

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε η διοίκηση της ΑΕΚ κατά του αθλητικού δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, σημειώνοντας σε μακροσκελή ανακοίνωση ότι έχει καταστρατηγήσει κάθε νομική αρχή, έχει προκλητικά αγνοήσει τα γεγονότα και έχει επιδειχτικά παρερμηνεύσει τη μοναδική επίδικη πρόνοια του Πρωτοκόλλου, στη βάση της οποίας η τύχη της ένστασης δύναται να κριθεί. Ενημερώνει, παραλλήλως, ότι προσφεύγει στο Εφετείο της ΚΟΠ κατά της απόφασης για μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει πίστη για τελική δικαίωση, εναποθέτοντας την πεποίθηση στην εντιμότητα και νομική επάρκεια των μελών του Εφετείου της ΚΟΠ, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

«Αναμένουμε την αντίδραση της ΚΟΠ και του υπουργείου Υγείας, τους οποίους ο Βρυωνίδης έγραψε στα παλαιότερα του των υποδημάτων, αγνοώντας τις αποφάσεις τους και επιλέγοντας να τους υποκαταστήσει», σημειώνεται σε άλλο σημείο. «Ο κ. Βρυωνίδης έχει ουσιαστικά κρίνει, ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν θετικοί κατά τον χρόνο τέλεσης του επίδικου αγώνα κρίνοντας ότι “η εμπλοκή και ο τρόπος που ενήργησαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας δεν ήταν οι ενδεδειγμένες και για πολλά θέματα που αναφέρονται στο πόρισμα εγείρονται πολλά ερωτηματικά”. Ο κ. Βρυωνίδης φαίνεται ότι είναι και επιδημιολόγος. Το υπουργείο Υγείας έχει την ελάχιστη υποχρέωση να υπερασπιστεί τον εαυτό του, το ίδιο και η ΚΟΠ, γιατί είναι στις αποφάσεις του Υπουργείου που βασίστηκε για να εγκρίνει τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών. Ο κ. Βρυωνίδης έκρινε ότι οι αποφάσεις του κράτους και της ΚΟΠ δεν είναι ικανές να οδηγήσουν σε έννομα αποτελέσματα και ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή βασίστηκε σε αυτές».

Η διοίκηση Καραπατάκη, διαβεβαίωσε τον κόσμο της ΑΕΚ ότι δεν έγινε καμία παρατυπία και όσα έπραξαν ήταν βασισμένα στις γραπτές αποφάσεις του κράτους και της ΚΟΠ, καλώντας παραλλήλως τους ΑΕΚτζήδες να κατακλύσουν το Δασάκι Άχνας. Να στηρίξουν όσο ποτέ άλλοτε την ομάδα και να είναι σίγουροι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ότι θα πολεμήσουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Ας μετατρέψουμε την οργή που νιώθουμε σε μια πρωτοφανή στήριξη της ΑΕΚ μας», υπογραμμίζεται.

Στην ΑΕΚ, την ίδια ώρα, ενεργούν από χθες με τέτοιο τρόπο ώστε να μείνουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες και πρωτίστως συγκεντρωμένοι στη βαρυσήμαντη αποστολή που έχουν απέναντι στον Εθνικό. Βλέπετε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βλέπουν ότι χάθηκαν τρεις βαθμοί απέναντι σε έναν εκ των βασικότερων ανταγωνιστών για τον τίτλο και αίφνης μεγάλωσε η απόσταση από τους προπορευόμενους (-5 από Απόλλωνα, -4 από Άρη). «Πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση», είπε χθες ο προπονητής της ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική και πιο επιθετική σε σχέση με τα τελευταία ματς. Εκτός επιλογών είναι οι Γκιούρσκο και Ροσάλες. Χθες, επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τερματοφύλακα Μαρτίνεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ