aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος

ΑΕΚ: Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Στην περίπτωση της σχέσης του Ακοράν Ρέγιες με την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής, αυτό ήρθε έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς. Το «αντίο» ωστόσο, μόνο εύκολο δεν ήταν, με τα συναισθήματα του μπαρουτοκαπνισμένου Ισπανού να χορεύουν τραμπάλα. Από τη μία συγκινημένος γιατί ένα σημαντικό κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του κλείνει και από την άλλη ευχαριστημένος γιατί αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά. Συνέβαλε και αυτός ώστε οι κιτρινοπράσινοι να εξασφαλίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Με εξαίρεση τη σεζόν 2018-19, σε όλες τις άλλες το κοντέρ του Ακοράν έγραψε πολύ περισσότερα από 30 ματς ανά αγωνιστική περίοδο, κάτι που προφανώς «φωτογραφίζει» τη μεγάλη συμβολή του. Ακόμα και στη λήξασα περίοδο και παρά το γεγονός πως… πάτησε (για καλά) 39 ετών, μέτρησε 33 συμμετοχές στις εγχώριες διοργάνωσης!

Η παρουσία του Ισπανού στην ομάδα της Λάρνακας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016, με τον συνολικό απολογισμό του σε αυτή την εξαετία να είναι 204 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 35 γκολ. Αξέχαστο στη μνήμη του θα μείνει το 2018 αφού οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του κυπέλλου.

«Κατά γενική ομολογία είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την κιτρινοπράσινη και την τίμησαν και με το παραπάνω καθ’ όλη τη διάρκεια της εξαετούς παρουσίας του. Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής που κόσμησε με τον χαρακτήρα και τις ικανότητες του το ποδόσφαιρο της Κύπρου εντός και εκτός γηπέδου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Η πόρτα της ομάδας θα είναι για πάντα ανοικτή, ενώ η ΑΕΚ επιφυλάσσεται σε μεταγενέστερο στάδιο να βραβεύσει τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ