aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι όμιλοι άνοιξαν τη μετεγγραφική όρεξη

ΑΕΚ: Οι όμιλοι άνοιξαν τη μετεγγραφική όρεξη

Η εξασφάλιση συμμετοχής σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ, άνοιξε τη μετεγγραφική όρεξη των κιτρινοπράσινων. Ο αριθμός των παιχνιδιών αυξάνεται τουλάχιστον κατά έξι και οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες.

Μάλιστα, εξαιτίας της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, οι όμιλοι θα ολοκληρωθούν σχεδόν ένα μήνα ενωρίτερα σε σχέση με το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Οι αγώνες των ομίλων θα διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση, αντί κάθε δεκαπέντε ημέρες, γεγονός που αναγκάζει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτούς να είναι εφοδιασμένους με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Βάλτε στην εξίσωση και τα εγγυημένα έσοδα που «κλείδωσε» η ΑΕΚ με την πρόκριση στο Βελιγράδι και κάπως έτσι υπάρχει ξανά κινητικότητα στο γραφείο του Τσάβι Ρόκα. Χωρίς να υπάρχει κάτι τελεσίδικο, οι Λαρνακείς θα επιδιώξουν να ενισχυθούν με άλλον έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή, ώστε να είναι «πάνοπλοι» σε Κύπρο και Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ