aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι επόμενοι της μαύρης λίστας και η επένδυση σε τερματοφύλακα

ΑΕΚ: Οι επόμενοι της μαύρης λίστας και η επένδυση σε τερματοφύλακα

Τη λύση της συνεργασίας με τους Γκασπάρ Παναδέρο και Λακούπ Λαμπόικο ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Έξι μήνες μετά την απόκτησή τους, οι δευτεραθλητές εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται τη λανθασμένη επιλογή τους. Δεν βοήθησαν καθόλου από τον Ιανουάριο και εντεύθεν, όταν δηλαδή ντύθηκαν στα κιτρινοπράσινα, αποτελώντας επισήμως παρελθόν.

Μαντήλι από το «ΑΕΚ Αρένα» κούνησε και ο Ζοέλ Λεάλ. O Γαλλοκουβανός τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, πραγματοποιώντας συνολικά 16 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν άφησε κακές εντυπώσεις, ωστόσο οι Λαρνακείς θέλουν να επενδύσουν στη νέα σεζόν σε έναν πολύ πιο έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος θα τραβήξει πολύ πιο δυναμικά το κουπί, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Ιωακείμ Τούμπα.

Όπως γράψαμε, στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, την ίδια ώρα που σε ρηχά επίπεδα απόδοσης κινήθηκε ο Χαβιέρ Εσπινόσα. Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο για άλλο ένα έτος, αλλά οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι με το μέρος τους. Δεν ικανοποίησε ο Βίκτορ Ολατούντζι, επισφαλής είναι η παραμονή του Σιμπραχίντ Θάντι ενώ ο Ακοράν Ρέγιες έκλεισε ένα μεγάλο κύκλο στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ