aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι επιστροφές και οι ευρωπαϊκές αλλαγές του Όλτρα

ΑΕΚ: Οι επιστροφές και οι ευρωπαϊκές αλλαγές του Όλτρα

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με την Ντνίπρο για τα νοκ-άουτ το Κόνφερενς Λιγκ κατέθεσε η ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς προχώρησαν σε τρεις αλλαγές, σε σχέση με τη λίστα που είχαν καταθέσει για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Νεμάνια Νίκολιτς, Μαρίν Γιάκολις και Ισμαέλ Κάσας δηλώθηκαν από τον Χοσέ Λουίς Όλτρα και θα είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς, από τα οποία θα προκύψει ένα εισιτήριο για τη φάση των «16» της τρίτης της τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Οι δύο πρώτοι αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, ενώ ο Ισπανός δεξιός μπακ δεν ήταν δηλωμένος στη σχετική λίστα στη φάση των ομίλων, όμως αντικατέστησε τον τερματοφύλακα Μίλος Γκόρντιτς καθώς ο Όλτρα προτίμησε να έχει διαθέσιμη άλλη μία επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Πέραν του Γκόρντιτς, διαγράφηκαν τα ονόματα των Βίκτορ Ολατούντζι και Μπρούνο Γκάμα. Εκτός επιλογών έμεινε και o Ουκρανός επιθετικός, Αρτέμ Γκρόμοφ, ο οποίος αποκτήθηκε στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου (22:00) στη Λάρνακα, με τη διοίκηση να ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τον Ακρίτα. Ο Όλτρα, που είδε τους Τρισκόφσκι και Γκαρσία να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε, αντιθέτως, ο Γκιούρτσο και μοιάζει δύσκολο να προλάβει. Δεδομένη θεωρείται η απουσία των Άλτμαν και Γιάκολις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ