aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Οι δοκιμές και το… θολό σκηνικό

ΑΕΚ: Οι δοκιμές και το… θολό σκηνικό

Ο Μπαντία δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις δύο σχηματισμούς για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Δηλαδή, με τριάδα στον χώρο της μεσαίας και επιθετικής γραμμής, αλλά και αυτόν με έναν μόλις προωθημένο.

Επομένως, το σκηνικό αναφορικά με τις επιλογές για το αρχικό σχήμα ήταν και παραμένει «θολό». Πρόκειται για το πρώτο μόλις ματς εξάλλου του Καταλανού προπονητή στον πάγκο της ομάδας, επομένως οι όποιες προβλέψεις γίνουν είναι πιθανόν να πέσουν στο κενό.

Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Άνχελ Γκαρσία από προχθές ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό και αναλόγως του βαθμού ετοιμότητάς του θα αποφασίσει ο Μπαντία εάν θα τον ρίξει στη μάχη. Βλέπετε, ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Τα ίδια ισχύουν για άλλον έναν ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς. Ο 28χρονος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ίωση, κάτι που επιβάρυνε τον οργανισμό του και ως εκ τούτου, εάν δεν είναι πανέτοιμος, δεν θα ρισκάρουν οι Λαρνακείς τη συμμετοχή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ