aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Οι αντίπαλοι στο FIBA Τσάμπιονς Λιγκ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Μόναχο, η κλήρωση του FIBA Basketball Champions League. Την πρωταθλήτρια ομάδα μας εκπροσώπησε στην κλήρωση ο προπονητής της Λίνος Γαβριήλ και ο τζένεραλ μάνατζερ Βασίλης Σελλάς.

Η Πετρολίνα ΑΕΚ θα αρχίσει την προσπάθεια της στη νεοσύστατη διοργάνωση από τον πρώτο προκριματικό γύρο, όπου και θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την ρουμάνικη U-BT Cluj-Napoca. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο παιχνίδι στην Ρουμανία.

4qQquwsN1kuSaQfat8dgsQΣτο δεύτερο προκριματικό γύρο αντίπαλος για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης θα είναι η Muratbey Usak Sportif από την Τουρκία. Εφόσον τα καταφέρει η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο τον οποίο αποτελούν οι Asvel Lyon-Villeurbanne (FRA), EWE Baskets Oldenburg (GER), PAOK (GRE), Neptunas (LTU), Rosa Radom (POL), Ventspils (LAT) και ακόμη μία ομάδα από τα προκριματικά.

Στην κλήρωση συμμετείχαν συνολικά 49 ομάδες, 24 εκ των οποίων έχουν ήδη εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου θα λάβουν μέρος συνολικά 32 ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ