aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «”Όχι” στο δημόσιο διάλογο, στη διάθεση των Αρχών»

ΑΕΚ: «”Όχι” στο δημόσιο διάλογο, στη διάθεση των Αρχών»

Θέση για τις αναφορές της ισπανικής ιστοσελίδας και το ρεπορτάζ του Χοσέ Μαρία Όλμο στην «El Confidencial» (δείτε περισσότερα ΕΔΩ) πήρε μετά τον ΑΠΟΕΛ και την ΚΟΠ η ΑΕΚ.

Οι Λαρνακείς δηλώνουν έκπληκτη από τα γεγονότα υπογραμμίζοντας πως είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών αν κριθεί απαραίτητο.

Διαβάστε επίσης: 

Αναλυτικά: «Είναι με μεγάλη έκπληξη που παρακολουθούμε την αναδημοσιεύση στον κυπριακό διαδικτυακό αθλητικό τύπο Ισπανικού δημοσιεύματος, στο οποίο γίνεται αναφορά σε παιγνίδια της ομάδας μας και πρώην ποδοσφαιριστή μας.

Με απόλυτο σεβασμό στις έννομες διαδικασίες της κάθε χώρας δηλώνουμε απερίφραστα ότι το Σωματείο μας δεν προτίθεται να εμπλακεί σε δημόσια συζήτηση επί των εγειρόμενων ζητημάτων.

Ταυτόχρονα όμως δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεση των διωκτικών αρχών, στο ενδεχόμενο που η παροχή της συνδρομής μας στην εξιχνίαση οποιουσδήποτε αξιόποινης πράξης που δύναται να έχει διαπραχθεί από τον οποιοδήποτε, κριθεί απαραίτητη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ