aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Ο Τόμας και το ροζ φύλλο είναι η ουσία…

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ήταν που θα ήταν δύσκολος αντίπαλος ο -ανεβασμένος- Απόλλωνας στην έδρα του και για την ΑΕΚ, ήλθε ένα επιπρόσθετο… βάρος (πέραν και των απουσιών) πριν από το τζάμπολ του Σαββατιάτικου αγώνα.

Ποιο ήταν αυτό; Μα φυσικά, η νίκη του πρωτοπόρου Κεραυνού μέσα στο Λευκόθεο, στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ανάγκαζε ακόμη πιο πολύ τους πρασινοκίτρινους να έπαιρναν τη νίκη μέσα στην έδρα των γαλάζιων, διαφορετικά η απόσταση από την κορυφή θα αυξανόταν στους 2 βαθμούς.

Όλα αυτά είχε λοιπόν να αντιμετωπίσει η πρωταθλήτρια και εν τέλει κατάφερε να τα ξεπεράσει! Έστω και με τη… ψυχή στο στόμα, η ομάδα που προπονεί ο Λίνος Γαβριήλ, έφυγε με το ροζ φύλλο από τη Λεμεσό και κατάφερε να κρατηθεί στο -1 από τους ερυθροκίτρινους.

Ως γνωστόν, το σκορ ήταν 55-60, ένα μικρό, όσο και στενό σκορ μιας και ο Απόλλωνας ήταν ένας ισάξιος αντίπαλος που… παραδόθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα! Η ουσία είναι βέβαια η νίκη, η οποία στηρίχθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία του Τόμας, που σταμάτησε στους 22 πόντους! Όμως, ο Τόμας βέβαια και δεν είναι… όλη η ΑΕΚ.

Υπάρχει μια πλειάδα αξιόλογων παικτών και τώρα που έρχεται η μεγάλη σε διάρκεια διακοπή, θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασύνταξη και επάνοδο όλων των παικτών, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ