aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ρόκα «τρέχει» με… χίλια για τον νέο προπονητή

ΑΕΚ: Ο Ρόκα «τρέχει» με… χίλια για τον νέο προπονητή

Ο τεχνικός διευθυντής σχημάτισε ήδη μία λίστα με υποψήφιους προπονητές, για αντικατάσταση του Νταβίντ Μπαντία στον πάγκο της ΑΕΚ, αρχίζοντας τις επαφές. Το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι ένα: Ο Τσάβι Ρόκα θα εμπιστευτεί άλλη μία φορά άπειρο κόουτς ή θα ξεφύγει από την προσφιλή τακτική του, παραδίδοντας τα «κλειδιά» σε τεχνικό με καλές παραστάσεις; Η απάντηση, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, δεν θα αργήσει να δοθεί.

Ο  προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου άρχισε με την αναζήτηση προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει τους Λαρνακείς στην αστραφτερή προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι κιτρινοπράσινοι θα αρχίσουν το ευρωπαϊκό τους οδοιπορικό από τον 2ο προκριματικό γύρο και θα αντιμετωπίσουν είτε την Ντιναμό Κιέβου είτε τη Μίντιλαντ. Εάν προκριθούν θα έχουν σίγουρη θέση —στο χειρότερο σενάριο— στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση που αποκλειστούν, τότε μεταφέρονται στον 3ο γύρο του Γιουρόπα κι αν αποκλειστούν κι εκεί, θα συνεχίσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς.

«Θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε να γράψουμε ξανά ιστορία. Είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα. Το άγχος ήταν τεράστιο, ωστόσο μετά τον αγώνα είχαμε έκρηξη χαράς από όλους. Χρωστούσαμε και στον κόσμο μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Τέλος καλό όλα καλά, τα καταφέραμε», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ