aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ρόκα την… είδε αλλιώς

ΑΕΚ: Ο Ρόκα την… είδε αλλιώς

Ο Ρόκα «την είδε» αλλιώς στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές που είχε τον σημερινό ρόλο στην ΑΕΚ, αυτόν του τεχνικού διευθυντή. Τι εννοούμε; Δεν έφερε πολλούς συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, όπως είχε συνηθίσει τους παράγοντες και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μόλις οι δύο (Άνχελ Γκαρσία, Ρούμπεν Μαρτίνεθ) από δώδεκα μετεγγραφές αφορούν σε ποδοσφαιριστές από την Ισπανία. Επίσης κινήθηκε αρκετά στην εγχώρια αγορά, εντάσσοντας στο ρόστερ της ΑΕΚ ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει και τη γνωρίζουν, αποφεύγοντας το ρίσκο. Τώρα, εάν θα βγει στον Ρόκα αυτή η τακτική θα το δείξει ο χρόνος, θα «μιλήσει» το γήπεδο.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει επικεντρωθεί σε μια προσπάθεια υλοποίησης της 13ης μετεγγραφής, που θα αφορά σε ακραίο επιθετικό. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως εντόπισε τον εκλεκτό και είναι στη διαδικασία των συζητήσεων για να υπάρξει συμφωνία.

Εξάλλου, η ΑΕΛ δίνει σήμερα το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Θα φιλοξενήσει τη Δόξα στο «Αρένα», στις 19:00. Ο αγώνας, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού στο YouTube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ