aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ρόκα «όπλισε» τον Καταλά

ΑΕΚ: Ο Ρόκα «όπλισε» τον Καταλά

Με μια μόνο σύντομη ματιά στις επιλογές που έχει ο Νταβίδ Καταλά, γίνεται αντιληπτό πόσο γεμάτη ομάδα είναι η ΑΕΚ. Κάτω από το τέρμα είναι οι Ιωακείμ Τούμπας, Ρουβέν Μαρτίνεθ και Κριστιάν Χοέλ. Πλάγιοι μπακ οι Άνχελ Γκαρθία και Ρομπέρτο Ροσάλες ως πρώτες επιλογές, με τους Σιμραντζίτ Τάντι και Νίκο Εγγλέζου να αποδεικνύουν ήδη πως είναι αξιόπιστες λύσεις. Όσο για την καρδιά της άμυνας οι Νέναντ Τόμοβιτς και Χρβόγε Μιλίτσεβιτς θα έχουν τον πρώτο λόγο, με τους Μικέλ Γκονθάλεθ και Κύπρο Χριστοφόρου να δηλώνουν έτοιμοι για να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή.

Δεν λείπουν όμως οι ικανοποιητικές λύσεις στις θέσεις των χαφ: Ραφαήλ Μάμας, Γκουστάβο Λέντες, Άμπραχαν Γκονσάλες και Γιώργος Ναούμ. Το ίδιο ισχύει και για τις μεσοεπιθετικές επιλογές: Άνταμ Γκιούρσκο, Χαβιέρ Εσπινόσα, Ακοράν Ρέγιες, Τιάγκο Φερέιρα, Ιμάντ Φαράζ και Ανδρέας Μακρής. Τέλος, στη γραμμή κρούσης δεσπόζει η μορφή των Ιβάν Τρισκόφσκι και Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ενώ ως μπακ απ υπάρχουν οι Χοσέ Ρόμο και Βίκτορ Ολατούντζι.

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο Τσάβι Ρόκα έκανε πολύ καλή δουλειά το περασμένο καλοκαίρι, στελεχώνοντας επαρκώς το έμψυχο δυναμικό. Όσο για τη χειμερινή ενίσχυση; Ακόμα και αν όντως δεν υπάρχει σκέψη στο παρόν στάδιο για ενίσχυση, είναι ακόμη νωρίς για να ειπωθεί κάτι οριστικό. Είναι ακόμη Οκτώβριος και έως τις 31 Ιανουαρίου πολλά μπορούν να αλλάξουν. Επομένως, καλά είναι να κρατιέται μικρό καλάθι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ