aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ρόκα κινείται και για εξτρέμ και για στόπερ

ΑΕΚ: Ο Ρόκα κινείται και για εξτρέμ και για στόπερ

Στην ΑΕΚ, όσον αφορά στον εξτρέμ, ο Τσάβι Ρόκα αναζητεί ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να συγκλίνει και να δίνει βάθος στην επίθεση, να έχει και το γκολ. Υποψήφιοι υπάρχουν, απομένει να ληφθεί η τελική απόφαση για να αποσπάσει την υπογραφή του εκλεκτού.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων «κυνηγά» την καλύτερη δυνατή επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Στοχεύει στη σύναψη συνεργασίας με αμυντικό που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής. Εάν αυτός είναι και αριστεροπόδαρος ακόμη καλύτερα. Ο Ρόκα δεν δείχνει να βιάζεται και θα το παλέψει μέχρι τέλους μέχρι να εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που θα πληροί στον απόλυτο βαθμό τα κριτήρια που τέθηκαν για τον εκλεκτό στα στόπερ.

Στην πορεία, δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλη μετεγγραφή. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση που προκύψει απρόσμενη αποχώρηση ή να αφορά σε ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών, για τον κατάλογο Β. Σε μια μετεγγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται στην ΑΕΚ η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων. Από αύριο θα αρχίσουν και οι προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ