aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ρόκα είχε σχέδιο

ΑΕΚ: Ο Ρόκα είχε σχέδιο

Το σχέδιο του Τσάβι Ρόκα κατά τη στελέχωση της ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν η δημιουργία ρόστερ που δεν θα αλλοιώνεται κατά πολύ κάθε καλοκαίρι. Κάτι που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό και εάν το αποφασίσει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, την ερχόμενη μετεγγραφική περίοδο δεν θα έχει πολλή δουλειά.

Για να γίνει κάτι τέτοιο φυσικά θα πρέπει να μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση είτε της συντριπτικής πλειονότητας είτε της ολότητας των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν συμβατικές υποχρεώσεις πέραν του ενός χρόνου.

Ανεξαρτήτως των τελευταίων αποτυχημένων αποτελεσμάτων πάντως, η ομάδα βρίσκεται στο κόλπο για τον τίτλο και έφτασε έως τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Κάτι που δικαιολογεί ικανοποίηση για την ποιότητα που υπάρχει στο υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

Όλα συνηγορούν λοιπόν πως ο Ρόκα θα χρειαστεί να ασχοληθεί αρχικά με τους εφτά παίκτες, των οποίων εκπνέει το συμβόλαιο με το τέλος της εν εξελίξει αγωνιστικής περιόδου. Οι δύο εξ αυτών μάλιστα έχουν όρο στη συμφωνία που προνοεί μονοετή ανανέωση. Πρόκειται για τους Μπρούνο Γκάμα και Όιερ Σανχούρχο.

Ο πρώτος υπέστη ρήξη χιαστών, έχασε τη σεζόν και είναι ασφαλώς ένα θέμα είναι πώς θα επιστρέψει στα 35 του χρόνια. Από εκεί και πέρα, είναι οι Ρομπέρτο Ροσάλες, Μικέλ Γκονθάλεθ, Mίλος Γκόρντιτς (μονοετής δανεισμός από Ερυθρό Αστέρα), Μαρίν Γιάκολις (εξάμηνος δανεισμός από Ανζέ) και Νεμάνια Νίκολιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ