aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Ρόκα δουλεύει με μίνιμουμ πλάνο διετίας

ΑΕΚ: Ο Ρόκα δουλεύει με μίνιμουμ πλάνο διετίας

Από τις εννιά μετεγγραφές που υλοποίησε έως τώρα η ΑΕΚ, οι οκτώ αφορούν σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Συγκεκριμένα, οι Ολατουνζί, Γκαρσία, Ρόμο, Εγγλέζου, Τιάγκο, Παρασκευά, Λέντες και Χριστοφόρου κλήθηκαν και υπέγραψαν διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μόνο ο 37χρονος τερματοφύλακας, Ρούμπεν Μαρτίνεθ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Προφανώς λόγω ηλικίας.

Από το γεγονός αυτό, δηλαδή τα συμβόλαια διετούς διάρκειας, εξάγεται ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι ο Τσάβι Ρόκα δουλεύει με μίνιμουμ πλάνο διετίας. Ξεκάθαρη η πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ να «χτίσει» ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Από τη στιγμή που θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ο Ισπανός προσδοκά να τον δικαιώσουν οι επιλογές του και να μπορέσει να δημιουργήσει έναν βασικό κορμό.

Ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας κινείται πλέον για τουλάχιστον ακόμη τρεις ποιοτικές μετεγγραφές. Θα θελήσει οι τελευταίες πινελιές να κάνουν τη διαφορά. Ψάχνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την επίθεση και την άμυνα. Για την πρώτη περίπτωση ο Ντέρμπισαϊρ είναι βασικός υποψήφιος. Ακόμη, απασχολεί ο Θεοδόσης Σιαθάς για τη θέση του ακραίου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ