aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο προβληματισμός για τον Κανέδα υπήρχε νωρίτερα

ΑΕΚ: Ο προβληματισμός για τον Κανέδα υπήρχε νωρίτερα

Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με την Ομόνοια, αποτέλεσε το κερασάκι από μία σειρά πραγμάτων που οδήγησαν στην απομάκρυνση του Νταβίντ Κανέδα, σύμφωνα με τον Κυριάκο Δημητρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ κληθείς να σχολιάσει κατά πόσον επηρέασαν κι οι δηλώσεις του τέως προπονητή μετά το ντέρμπι, είπε: «Δεν ασπαζόμαστε τις δηλώσεις του. Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Δεν ήταν η παρουσία που έπρεπε. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Είπα και πιο πριν, χωρίς να θέλω να επεκταθώ, ο προβληματισμός υπήρχε νωρίτερα».

Ερωτηθείς για τις ευθύνες του τεχνικού διευθυντή, Αρνάλ Κόντε, σχολίασε: «Αυτό που λέω πάντα είναι πως οτιδήποτε κάνουμε, το κάνουμε όλοι μαζί. Όταν κερδίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί, όταν χάνουμε η ευθύνη είναι ομαδική. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας».

Αναφερόμενος στο συμβάν με τον Τρουγιόλς κατά το τελευταίο ματς, είπε ότι αντιλήφθηκε το λάθος του και απολογήθηκε στον νεαρό παίκτη της Ομόνοιας. «Η διοίκηση θα προχωρήσει σε τιμωρία του ποδοσφαιριστή με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς. Το σημαντικό είναι να αντιληφθείς το λάθος». Για το γεγονός πως η Ομόνοια ζητά περαιτέρω τιμωρία του ποδοσφαιριστή, σχολίασε: «Δεν έχουμε ενημέρωση για κάτι τέτοιο. Εμείς κάναμε τις ενέργειές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ