aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: O κάπτεν της Νέας Σαλαμίνας στο… ραντάρ του Τσάβι Ρόκα

ΑΕΚ: O κάπτεν της Νέας Σαλαμίνας στο… ραντάρ του Τσάβι Ρόκα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έναν εκ των πιο μαχητικών και φιλότιμων ποδοσφαιριστών που αγωνίσθηκαν στη Νέα Σαλαμίνα κατά την τελευταία τριετία έθεσε στο μετεγγραφικό στόχαστρό του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Για τον Κύπρο Χριστοφόρου ο λόγος, ο οποίος, εκτός από το γεγονός πως αποτελεί τον αρχηγό των ερυθρολεύκων, μετρά «γεμάτες» αγωνιστικές περιόδους, αποτυπώνοντας ουσιαστικά την ποιότητά του.

Ο Τσάβι Ρόκα, λοιπόν, έχει αξιολογήσει θετικά την επιλογή του 28χρονου αμυντικού και, πριν περάσει στο επόμενο στάδιο, θα κάνει λίγη ακόμη υπομονή ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με θέματα που «τρέχουν» παραλλήλως. Ο Χριστοφόρου γνωρίζει για το ενδιαφέρον που υπάρχει, όχι μόνο από την ΑΕΚ, αλλά και από άλλες κυπριακές ομάδες της Α΄Κατηγορίας και εν ευθέτω χρόνω θα αποφασίσει. Διατηρεί συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα για άλλη μία σεζόν, ωστόσο σε περίπτωση που ο έμπειρος αμυντικός θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αξιολογεί σχεδόν καθημερινά αρκετούς ποδοσφαιριστές που προτείνονται και όπου κρίνει σκόπιμο, προχωρεί στην απαιτούμενη βολιδοσκόπηση. Ένας εκ των πολλών παικτών που εξέτασε είναι και ο Άλεξ Γκόγκιτς που διατηρεί συμβόλαιο με τη Χιμπέρνιαν Σκωτίας για ακόμη ένα χρόνο. Στα χέρια του βρίσκεται και η επιλογή του Ματ Ντέρμπισαϊρ, όπως γράψαμε τις προηγούμενες μέρες.

Ο Ρόκα δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις καθώς άρχισε να λειτουργεί υπό περιορισμούς. Εκτός από το οικονομικό που πάντοτε αποτελεί βασικό παράγοντα, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα υπάρχουν μόνο τέσσερις θέσεις κενές στον Κατάλογο Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ