aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο γνωστός Τσάβι Ρόκα

ΑΕΚ: Ο γνωστός Τσάβι Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα ποτέ δεν ήταν των βεβιασμένων αποφάσεων. Το παρελθόν του στην ΑΕΚ μαρτυρά ότι μπορεί να περιμένει έως την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου, ώσπου να βρει τους εκλεκτούς του. Τρανή απόδειξη το περασμένο καλοκαίρι, με το ντεμαράζ νεοαποκτηθέντων, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά στην ομάδα της Λάρνακας.

Γι’ αυτό και δεν προκαλεί έκπληξη η στασιμότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την προσπάθεια για χειμερινή ενίσχυση. Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπρασίνων συνεχίζει το σεργιάνι για την εξεύρεση μέσου, που αποτελεί τη βασική εκκρεμότητα του σχεδιασμού.

Παραλλήλως, έχει ανοιχτές τις κεραίες του στην προσπάθεια να εντοπίσει αριστερό μπακ, ο οποίος κατά προτίμηση θα δίνει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας. Το αρχικό πλάνο «λέει» ότι θα είναι κάτω των 22 ετών, ώστε να μη διαγραφεί άλλος ποδοσφαιριστής του υφιστάμενου καταλόγου Α (πέραν δηλαδή εκείνου που θα φύγει για να εγγραφεί ο μέσος όταν αποκτηθεί).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ