aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Δεκέμβριος της αλήθειας για Μαρτίνεθ, μέσο και Τιάγκο

ΑΕΚ: Ο Δεκέμβριος της αλήθειας για Μαρτίνεθ, μέσο και Τιάγκο

Βρισκόμαστε στην 5η ημέρα του Δεκεμβρίου και η ΑΕΚ μέσω του Τσάβι Ρόκα (φωτό) θα αρχίσει να μελετά πιο ενδελεχώς τις κινήσεις της για τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Οι κιτρινοπράσινοι δεν είναι από αυτούς που «καίγονται» για ενίσχυση, δηλώνοντας ευχαριστημένοι από την πορεία τους και το ρόστερ τους.

Ωστόσο, ο Ρόκα έχει τους αστερίσκους του και θα περιμένει τον τρέχοντα μήνα για να οριστικοποιήσει το σχέδιο δράσης του. Ποιοι είναι αυτοί; Κατ’ αρχάς ο τερματοφύλακας Μαρτίνεθ και το ερώτημα είναι εάν θα συνεχιστεί η στήριξη στον (απρόσμενα πολύ καλό) Τούμπα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η σκέψη για πλαισίωση των Μάμα, Λέντες και Γκονσάλες με άλλον έναν μέσο.

Τέλος, παρά τη δεδομένη αξία και ποιότητά του, ο Τιάγκο βρίσκεται σχεδόν σε μόνιμη βάση στο απουσιολόγιο του Καταλά. Αν δεν αλλάξει αυτό εντός του Δεκεμβρίου, δεν θα πρέπει να παραξενέψει κανέναν εάν ανοίξει και το κεφάλαιο «εξτρέμ» για τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ