aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Ο Μπαντία δεν αλλάζει τη «συνταγή» του προκατόχου του

ΑΕΚ: Ο Μπαντία δεν αλλάζει τη «συνταγή» του προκατόχου του

Παρά το γεγονός πως ο Νταβίδ Μπαντία δεν βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΚ (αλλά του Εθνικού) στη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι στην Ανόρθωση (3-1), ο Καταλανός κόουτς δεν προτίθεται να προχωρήσει στο νέο ραντεβού με την ομάδα της Αμμοχώστου σε σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα που επένδυσε, τότε, ο προκάτοχός του.

Με εξαίρεση τον τιμωρημένο με κάρτες Τόμοβιτς, γεγονός που φέρνει τον Γκονζάλεθ στην ενδεκάδα, οι υπόλοιποι δέκα παίκτες που βγήκαν πρώτοι για ζέσταμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει του ματς της Δευτέρας. Αναφερόμαστε στους Λεάλ, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Εγγλέζου, Λέντες, Άλτμαν, Εσπινόσα, Φαράζ, Τρισκόφσκι και Ντάρμπισαϊρ. Εάν στη θέση του τελευταίου, πάντως, προτιμηθεί ο Ρόμο, δεν θα θεωρηθεί έκπληξη. Πέραν από τον Τόμοβιτς, ο προπονητής της ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα έχει διαθέσιμους τους Παναδέρο και Μαρτή, την ίδια ώρα που ξεκαθαρίζει οριστικά σήμερα η περίπτωση του Τάντι.

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ έχει τεράστια σημασία για τους Λαρνακείς. Επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, θα υποσκελίσουν βαθμολογικά την Ανόρθωση, ενισχύοντας αυτομάτως τη δυναμική για να «καπαρώσουν» μία εκ των πρώτων θέσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ