aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ/Ντάρμπισαϊρ: Όπως έκλεισε την πρώτη θητεία, άνοιξε τη δεύτερη

ΑΕΚ/Ντάρμπισαϊρ: Όπως έκλεισε την πρώτη θητεία, άνοιξε τη δεύτερη

Για το ποιος είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ποιες οι εκτελεστικές δυνατότητές του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το όνομα του Άγγλου επιθετικού χαράχθηκε εξάλλου τις σεζόν 2017 και 2018 στο έπαθλο «Χρυσό Παπούτσι» αφού το κοντέρ του… έγραψε 24 και 23 γκολ, αντιστοίχως.

Ο ευκίνητος φορ, λοιπόν, μετά το πέρασμά του από τα γήπεδα της Αυστραλίας, επέστρεψε στην Κύπρο, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ, φροντίζοντας από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι να υπενθυμίσει στο κυπριακό φίλαθλο κοινό ότι ήταν και παραμένει ένας καθόλα αποτελεσματικός επιθετικός. Δεν έχασε, δηλαδή, χρόνο! Βρήκε τον δρόμο προς το αντίπαλο πλεκτό, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη σπουδαία επιτυχία των Λαρνακέων απέναντι στην Ομόνοια, ομάδα που αγωνίσθηκε για τέσσερις διαδοχικές σεζόν.

Ο 35χρονος άνοιξε τη δεύτερη θητεία του στα γήπεδά μας με γκολ (δεν έπαιξε στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα), όπως ακριβώς είχε κλείσει δηλαδή την πρώτη. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι που έδωσε η Ομόνοια τη σεζόν 2019-20, ο Ματ δεν λάθεψε σε εκτέλεση πέναλτι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ που διεξήχθη στις 7 Μαρτίου 2020, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Ακολούθως, υπενθυμίζουμε, το πρωτάθλημα είχε διακοπή λόγω της πανδημίας και μέχρι εκείνο το σημείο οι πράσινοι βρίσκονταν στην κορυφή, υπερέχοντας της Ανόρθωσης στην ισοβαθμία.

Ενάμιση χρόνο μετά, λοιπόν, ο Άγγλος έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα που λατρεύτηκε και λάτρεψε, γι΄αυτό και δεν πανηγύρισε. Αποτελεί αναμφίβολα γερό χαρτί στα χέρια του Νταβίδ Καταλά και εάν δέσει με τον Ιβάν Τρισκόφσκι αναμένεται ότι θα δώσουν πολλές λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ