aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ: Νίκη και μόνο νίκη την Τετάρτη

ΑΕΚ: Νίκη και μόνο νίκη την Τετάρτη

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην τρίτη φετινή νίκη της, σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΚ. Η πρωταθλήτρια έδειξε χαρακτήρα στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση και απέδρασε από εκεί με το ροζ φύλλο. Μέχρι τώρα, η ομάδα της Λάρνακας μετρούσε δυο νίκες, αμφότερες επί του ΑΠΟΕΛ (Σούπερ καπ και 2η αγωνιστική).

Την Τετάρτη (16/11, 19:00) οι πρασινοκίτρινοι υποδέχονται την Πέτζα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο του FIBA Europe cup. Είναι το παιχνίδι που θα κρίνει το ευρωπαϊκό τους «αύριο». Κυριολεκτικά.

Διότι σε περίπτωση μιας νέας αποτυχίας τότε η Ευρώπη τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα και δεν θέλουμε και… παπά να μας πει ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα ακολουθήσουν μεγάλοι τριγμοί στην ομάδα.

Είναι, λοιπόν, αυτονόητο ότι στην ΑΕΚ, δεν θέλουν με τίποτα να γίνει κάτι τέτοιο. Νίκη και μόνο νίκη και με διαφορά 6 τουλάχιστον πόντων (για να καλυφθεί η διαφορά της εκτός έδρας ήττας) και συνέχεια της ελπίδας ότι η περσινή ευρωπαϊκή πορεία -τουλάχιστον- θα επαναληφθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ