aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Να συνεχίσει έτσι!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Την καλύτερη ίσως ΑΕΚ, είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Κεραυνό που έγινε πρόσφατα στο «Κίτιον». Εκεί όπου οι πρασινοκίτρινοι μετά από εξαίρετη εμφάνιση, επιβλήθηκαν δίκαια επί του πρωτοπόρου Κεραυνού με σκορ 69-49.

Βέβαια για την πρωτιά, δεν μπορεί πλέον να γίνεται λόγος. Άλλωστε μετά την εκτός έδρας ήττα από τους ερυθροκίτρινους στο προηγούμενο μεταξύ των δυο ομάδων ντέρμπι, που είχε γίνει στον Στρόβολο, οι ελπίδες πρωτιάς είχαν εκμηδενισθεί. Κάπου εκεί παραμένουν οι ελπίδες, παρά τη νίκη της περασμένης βδομάδας…

Όμως στην ΑΕΚ καλούνται να έχουν μιαν ανάλογη συνέχεια και όχι μόνο στα παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι την ολοκλήρωση τα κανονικής περιόδου. Ειδικά στα πλέι-οφ, είναι που πρέπει να (ξανα)γίνει αυτό και μάλιστα σε έναν ακόμη καλύτερο βαθμό!

Τώρα, υπάρχει το παιχνίδι του Σαββάτου (25/02, 19:00) με την ΕΘΑ. Αναμέτρηση στην οποία οι πρασινοκίτρινοι είναι το λογικό φαβορί για το ροζ φύλλο , μόνο όμως που αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ενδεχόμενο ήττας του Κεραυνού από τον ΑΠΟΕΛ με παράλληλη νίκη της ΑΕΚ, θα επιφέρουν τη μείωση της απόστασης από την κορυφή στον ένα βαθμό, αλλά και αυτό να συμβεί θα πρέπει να ηττηθούν σε δυο ακόμη παιχνίδια οι ερυθροκίτρινοι για να τερματίσει στην πρώτη θέση η ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ