aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Να πάρει την… κατάσταση στα χέρια της

ΑΕΚ: Να πάρει την… κατάσταση στα χέρια της

Tι και αν η Ντνίπρο δίνει μόλις τον πρώτο επίσημο αγώνα μετά από οκτώ μήνες και αυτομάτως, πρώτο κατά το 2022; Τι και αν η ουκρανική ομάδα ένεκα της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα, αναγκάζεται να ξενιτευτεί στη Σλοβακία; Στην ΑΕΚ, κατέστησαν σαφές ότι δεν παρασύρονται. Με πίστη στις δυνατότητές τους και με τη… φόρα της πρόκρισης στο φημισμένο «Παρτιζάνα» απέναντι στην Παρτίζαν, δηλώνουν αποφασισμένοι για να κάνουν απόψε (21:00 / Primetel2) το πρώτο και σημαντικό βήμα για την «πτήση» στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην «Κόσισκα Αρένα», νεόδμητο στάδιο στο Κόσιτσε, οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Ολτρα καλούνται να καταθέσουν σε όλο ένα 90λεπτο κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους, να διατηρήσουν για πρώτη φορά το μηδέν παθητικό και παραλλήλως, να φανούν ξανά συνεπείς στο σκοράρισμα. Θα έχει πολύ μεγάλη σημασία ενόψει του επαναληπτικού στη Λάρνακα, να φτάσουν στο ύψος μίας ισορροπημένης εμφάνισης ώστε να περάσουν ξεκάθαρα μηνύματα στην Ντνίπρο.

Με σημαντικότερο πως θέλουν και μπορούν να εξασφαλίσουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θυμίζουμε πως οι κιτρινοπράσινοι μετά την πρόκριση τους επί της Παρτιζάν, έχουν εξασφαλίσει -τουλάχιστον- την παρουσία τους στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ