aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Να γιατί ήταν προτεραιότητα του Ρόκα

ΑΕΚ: Να γιατί ήταν προτεραιότητα του Ρόκα

Οι Άνταμ Γκιούρτσο και Ιμάντ Φαράζ της ΑΕΚ είναι από τους ποιοτικούς εξτρέμ του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα έθεσε προτεραιότητα την απόκτηση ποδοσφαιριστή στη θέση τους για τον Ιανουάριο και γι’ αυτό προστέθηκε στο ρόστερ ο Μαρίν Γιάκολις. Με το καλημέρα μπορεί να αισθάνεται εκ πρώτης δικαιωμένος ο Καταλανός.

Στο ψεσινό νικηφόρο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ τραυματίστηκε ο Γκιούρτσο και ο νεοαποκτηθείς Κροάτης έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στο 41’. Φρόντισε να μην αισθανθεί κανείς την απουσία του Ούγγρου, καθώς ξεδίπλωσε στο γήπεδο τα χαρίσματά του, για τα οποία τον επέλεξε ο τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων.

Σαν να έπαιζε για καιρό στην ΑΕΚ, μπήκε με μιας στο κλίμα του ματς και τη βοήθησε να φτάσει στη νίκη, έχοντας πιστωθεί και ασίστ στο δεύτερο τέρμα, που αποδείχτηκε τελικώς καθοριστικό. Για παράδειγμα, εάν συνέβαινε ο τραυματισμός του Γκιούρτσο πριν από τη χειμερινή περίοδο μετεγγραφών, οι επιλογές θα ήταν ο Ασάντε που δεν βοήθησε όσο βρισκόταν στην ομάδα ή να μετατεθεί ένας εκ των Λόπες και Άλτμαν στα άκρα, ανατρέποντας το αρχικό πλάνπο.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα διαπίστωσε και στην πράξη πως πλέον έχει άλλη μία ποιοτική λύση για τα άκρα και μπορεί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Αρκεί βεβαίως η συνέχεια να είναι ανάλογη της ψεσινής παρουσίας του Γιάκολις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ