aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Να δεις τι σου ’χω για μετά

ΑΕΚ: Να δεις τι σου ’χω για μετά

Τα βλέμματα στις πρώτες έξι αγωνιστικές στην ΑΕΚ τα τραβάει πάνω του ο «λαμπερός» Ιβάν Τρισκόφσκι, ωστόσο υπάρχουν μερικά ακόμα… βαγόνια που οδηγούν το τρένο της ομάδας της Λάρνακας στον δρόμο των επιτυχιών.

Ένα από αυτά ακούει στο όνομα Άνταμ Γκιούρσκο. Ο Ούγγρος, που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών από τους Λαρνακείς, έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις, ενώ στις τέσσερις μόλις συμμετοχές του έχει καταφέρει να πετύχει δύο πανομοιότυπα όμορφα γκολ απέναντι σε Απόλλωνα και ΠΑΕΕΚ.

Το γεγονός ότι είναι λίγο πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης, αφού είχε μήνες να πάρει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, χρειάζεται ειδική διαχείριση. Ο Νταβίδ Καταλά και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ έχουν γνώση και έχουν καταστρώσει ειδικό πλάνο διαχείρισης του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι και στις τέσσερις μέχρι τώρα συμμετοχές του στο πρωτάθλημα αντικαταστήθηκε περίπου στο 60ό λεπτό.

Δείγματα, όμως, της ποιότητας του έχει φροντίσει να δείξει σε όσα ματς αγωνίστηκε. Οι έως τώρα εμφανίσεις του γεμίζουν με αισιοδοξία τους κιτρινοπράσινους, οι οποίοι ήδη τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση αναλογιζόμενοι τα πόσα έχει να προσφέρει ο Γκιούρσκο στη συνέχεια, όταν θα βρεθεί στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Σε ρυθμούς ντέρμπι βρίσκεται η ομάδα της Λάρνακας, που την ερχόμενη Δευτέρα υποδέχεται την Ανόρθωση. Στα θετικά για τον Καταλά η επιστροφή του Άνχελ Γκαρσία, όπως και του Ροσάλες, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική του. Έτοιμος αναμένεται να είναι και ο Τάντι, που αποκόμισε πρόβλημα στο ματς απέναντι στην ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ