ΑΕΚ: Μπόλικη δουλειά περιμένει τον Νταβίντ Κανέδα

Σε καμία περίπτωση δεν έμεινε ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει αρκετά να πει με τους ποδοσφαιριστές του και πολύ περισσότερα να πράξει στις προπονήσεις που ακολουθούν.

Ο Νταβίντ Κανέδα, σε καμία περίπτωση δεν έμεινε ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Κατέγραψε πάρα πολλά πράγματα που δυσλειτούργησαν και συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ θα «τρέξουν» τους παίκτες. Και αμυντικά και επιθετικά, οι Λαρνακείς παρουσίασαν χτυπητές αδυναμίες, κάτι που έφερε έναν προβληματισμό.

Παραλλήλως, οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Μπορεί να υπάρχει το έμψυχο δυναμικό, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα και στο Τσίρειο πως για να παρουσιαστεί πανέτοιμη η ομάδα και να διεκδικήσει τους στόχους της, είναι αναγκαίες οι προσθήκες. Δύο μόλις μετεγγραφές, υπενθυμίζουμε, ανακοίνωσαν οι Λαρνακείς. Του Ανδρέα Μακρή και του Στεφάν Σπιρόφσκι. Το επόμενο φιλικό είναι την Παρασκευή (19:00) στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ