aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΕΚ: Μόνο… ομαλός δεν ήταν ο δρόμος!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Από τον καιρό της πανίσχυρης ΑΕΛ της… Ευρώπης, είχαμε να δούμε μια καλαθοσφαιρική μας ομάδα να διαθέτει ένα τόσο πλούσιο (όσο και ακριβό) ρόστερ πριν από το ξεκίνημα των εκάστοτε αγωνιστικών περιόδων από τότε ως και τις μέρες μας.

Κατ’ ακρίβεια, μέχρι το καλοκαίρι. Όταν δηλαδή, στην ΑΕΚ αποφάσισαν ότι το «μεγάλο στοίχημα» της πρασινοκίτρινης ομάδας, θα ήταν η Ευρώπη και για το λόγο αυτό, το… βαλάντιο ανέβηκε σε πολύ μεγάλα ύψη. Στόχος ήταν η ακόμη καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή στο διεθνές στερέωμα.

Κάτι τέτοιο όμως τελικά δεν έγινε. Η πρωταθλήτρια έμεινε εκτός και όσον αφορά το πώς και το γιατί, δεν είναι της ώρας έτσι απλά. Είναι όμως αλήθεια ότι στην ΑΕΚ προέκυψαν πολλές αναποδιές. Αλλαγές ξένων, συχνοί και σοβαροί τραυματισμοί, δεν άφησαν το Λίνο Γαβιρήλ να… στεριώσει πάνω σε έναν οριστικό κορμό και όλα αυτά μαζί, κόστισαν και δυο ήττες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα. Αμφότερες εκτός, στα ντέρμπι με Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ.

Παρόλα αυτά όμως, η ΑΕΚ παραμένει στο -1 από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Κεραυνός και καραδοκεί ανά πάσα στιγμή για να σκαρφαλώσει η ίδια στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του πίνακα. Το ότι η ΑΕΚ έχει το πληρέστερο ρόστερ είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Άρα έχει και όλα τα φόντα για να τα καταφέρει. Αυτό που απομένει, είναι το τι θα επιφέρει η συνέχεια. Πάντως σε αυτό το διάστημα της αποχής από τη δράση, στην πόλη του Ζήνωνα, δούλεψαν εντατικά (με ότι αυτό συνεπάγεται).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ