aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΕΚ: Μόνο νίκη μέσα στην Τουρκία!

ΑΕΚ: Μόνο νίκη μέσα στην Τουρκία!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα για την Πετρολίνα ΑΕΚ, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ή που κερδίζει μέσα στην Τουρκία την Γκαζιαντέπ για το παιχνίδι του 7ου ομίλου στο FIBA Europe cup, ή που το όνειρο της Ευρώπης θα εξακολουθήσει να υπάρχει αλλά πιθανόν να μην εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια.

Και εξηγούμαι: Αν η λαρνακιώτικη ομάδα ηττηθεί απόψε (19:00) και ταυτόχρονα η Κλουζ νικήσει εκτός την Πέτζα, τότε η ΑΕΚ μένει οριστικά εκτός των δυο πρώτων θέσεων στον όμιλο. Οπόταν στις δυο αγωνιστικές που θα απομένουν θα πρέπει να καταταγεί μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων από όλους τους ομίλους για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Εννοείται όμως ότι ο μόνος στόχος για την πρασινοκίτρινη ομάδα θα είναι η νίκη μέσα στην Τουρκία και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αν μάλιστα η έκταση της είναι οκτώ πόντοι (και άνω) τότε θα μπορεί να ελπίζει ότι στο τέλος θα ξεπεράσει και την Γκαζιαντέπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ