aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΕΚ… μόνη στο σπίτι

 ΑΕΚ… μόνη στο σπίτι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξέρουν οι παράγοντες της ΑΕΚ αν θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά το «ΑΕΚ Αρένα» στον αγώνα της 17ης Οκτωβρίου με τον Άρη. Η απόφαση θα παρθεί από εμπειρογνώμονα, ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο από το γειτονικό Ισραήλ.

Μάλιστα, για την καλύτερη δυνατή συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, υπάρχει το ενδεχόμενο ν’ αποφασιστεί η χρησιμοποίηση του γηπέδου μόνο από την ομάδα της Λάρνακας. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Καρμιώτισσα θα πρέπει να βρει άλλη έδρα, παρά το γεγονός ότι δήλωσε στην ΚΟΠ το «ΑΕΚ Αρένα» κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο συλλόγων.

«Περιμένουμε να έρθει την Κυριακή ο εμπειρογνώμονας από το Ισραήλ, ο οποίος ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα και από εβδομάδας θα έχουμε την οριστική απόφαση. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, όμως το πιο σωστό είναι να περιμένουμε. Αν η απόφαση θα είναι αρνητική, θα λάβουμε τα μέτρα μας για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας», ανέφεραν με δηλώσεις τους παράγοντες της Καρμιώτισσας όταν ενημερώθηκαν τα σχετικά νέα.

Τα πάντα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τη Δευτέρα με το πιο πιθανό σενάριο να στέλνει την Καρμιώτισσα στο ψάξιμο για νέα έδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ