aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Μισή και βάλε ντουζίνα παικτών πρώτης γραμμής

ΑΕΚ: Μισή και βάλε ντουζίνα παικτών πρώτης γραμμής

Για μισή και βάλε ντουζίνα ποδοσφαιριστών κινείται ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Ο Τσάρι Ρόκα, κατέληξε εν πολλοίς στις θέσεις που κρίνει πως επιβάλλεται ενίσχυση την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, με την όλη διαδικασία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Έχουμε και λέμε: Η λήξη του δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Χιχόν του Ζοέλ Λεάλ, δημιουργεί αυτομάτως μεγάλο κενό για τη θέση του τερματοφύλακα. Στην ΑΕΚ, ανεβάζουν τούτη τη φορά τον πήχη ώστε να θωρακίσουν τον «άσο». Πάνε, εν ολίγοις, σε επιλογή από το πάνω ράφι. Όσον αφορά στην αμυντική γραμμή, δεδομένη θεωρείται η απόκτηση ενός στόπερ. Ανεξαρτήτως από την τελική απόφαση σχετικά με τον ανεβασμένο στο δεύτερο μισό της λήξασας σεζόν, Μικέλ Γκονθάλεθ, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων «χτενίζει» την αγορά ώστε να βρει την ιδανικότερη επιλογή. Στο παρόν στάδιο οι ενέργειες στρέφονται σε αριστεροπόδαρο παίκτη.

Προσθήκες και μάλιστα δύο, θα προκύψουν και στη μεσαία γραμμή. Βλέπετε, ο Γιάκουμπ Λομπόικο κούνησε μαντίλι, την ίδια ώρα που θεωρείται θέμα χρόνου να πράξει το ίδιο και ο Χαβιέρ Εσπινόσα. Ξέχωρα από τις εν λόγω αποχωρήσεις, κρίνεται ότι για να βγει η νέα και πολύ πιο απαιτητική σεζόν, χρειάζονται αυξημένες επιλογές.

Πάμε πιο κάτω: Ο Ιμάντ Φαράζ θα παραμείνει κάτοικος «ΑΕΚ Αρένα» παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Ακοράν Ρέγιες (κατάλογος Α’) που αποχαιρέτησε μετά από έξι συναπτά χρόνια. Ωστόσο, προκύπτει κενό με την αποχώρηση του Γκασπάρ Παναδέρο, επομένως θα γίνει προσθήκη στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα γίνει σίγουρα μία μετεγγραφή με παίκτη που θα έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να κάνει τη διαφορά. Θα πάρει τη θέση του Ματ Ντάρμπισαϊρ, παρόλο που ο Αγγλος διατηρεί συμβόλαιο για άλλο ένα έτος.

Προσθήκες θα γίνουν και με ποδοσφαιριστές που θα καταλάβουν θέση στον κατάλογο Β’. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ρίχνει το βάρος σε δεξιό μπακ (ο Τάντι αποχωρεί εκτός απροόπτου) και επιθετικό, χωρίς ωστόσο να κλείνει την πόρτα και σε παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ