aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μήνυμα ετοιμότητας από Γκαρσία

ΑΕΚ: Μήνυμα ετοιμότητας από Γκαρσία

TOY AΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την κάθοδο στην Κύπρο του Ισπανού ακραίου επιθετικού Φερνάντο Γκαρσία Πουχάδες-Νάντο περιμένουν στην ΑΕΚ ώστε να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, όπως ανέφερε στον τεχνικό διευθυντή Αρνάλ Κόντε, αισθάνεται ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς αγωνιζόταν ανελλιπώς στη Ρασίνγκ Σανταντέρ κατά τους τελευταίους μήνες. Το τελευταίο παιχνίδι για τον Ισπανό ήταν στις 20 Ιουλίου και, δη, στην εντός έδρας αναμέτρηση της Σανταντέρ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-2).

Ο Γκαρσία θα περάσει ασφαλώς από εργομετρικές εξετάσεις, θα βγουν οι σχετικές μετρήσεις και θα πάρει το ανάλογο πρόγραμμα προπόνησης. Εκφράζεται η αισιοδοξία, πάντως, ότι εάν όλα πάνε καλά, θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα που θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 24 Αυγούστου, στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Υπενθυμίζουμε πως το τρίτο μετεγγραφικό απόκτηση των Λαρνακέων γεννήθηκε στη Βαλένθια, όπου στα τμήματα της ομώνυμης ομάδας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Έπειτα έπαιξε σε Κόρντομπα, Ρεάλ Οβιέδο, Αλαβές, Λόρκα, Εξτρεμαντούρα, Σοσέ και Άρκα Γκντίνια. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στη Ρασίνγκ Σανταντέρ. Κύρια θέση του είναι το δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής, όμως μπορεί να αγωνιστεί και στην αντίθετη πλευρά.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για περαιτέρω προσθήκες. Συστήνει υπομονή καθώς, όπως λέει, τώρα έχει ανοίξει η μετεγγραφική αγορά και καθημερινώς προκύπτουν αξιόλογες επιλογές για τις θέσεις που κρίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας δίνει η ΑΕΚ. Στις 19:00, υποδέχεται την ΑΕΛ, σε ένα δυνατό και απαιτητικό 90λεπτο, κατά το οποίο ο Νταβίντ Κανέδα θα παρατάξει την ομάδα του με τους παίκτες που κρίνει πιο έτοιμους για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΑΕΚ ενημέρωσε χθες, μέσω ανακοίνωσης, ότι λόγω των μέτρων του πρωτοκόλλου, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν μόνο 500 εισιτήρια και θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν. Τα εισιτήρια του αγώνα δίνονται δωρεάν στους πρώτους 500 κατόχους εισιτηρίου διαρκείας που θα προσέλθουν για να τα παραλάβουν από την μπουτίκ του σωματείου, με την απαραίτητη προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι τις 18:00, εκτός κι αν τα εισιτήρια εξαντληθούν νωρίτερα. Δεν επιτρέπεται η διάθεση εισιτηρίων στα ταμεία του γηπέδου. Στον αγώνα θα ανοίξει μόνο η ανατολική εξέδρα και θα λειτουργήσουν οι δύο διπλές εισόδοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ