aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: «Μίλησε» και το βάθος της

ΑΕΚ: «Μίλησε» και το βάθος της

Η άνετη νίκη της ΑΕΚ επί της Αλκής στο Κύπελλο (4-0) στέλνει και το μήνυμα ότι έχει και βάθος στην τρέχουσα σεζόν. Ο Καταλά παρουσίασε στο αρχικό σχήμα έντεκα νέα πρόσωπα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Πάφος FC. Σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα της Λάρνακας για διάκριση.

Παρόλο που για την ώρα είναι μικρό το δείγμα, η ΑΕΚ έχει και ποιότητα και βάθος. Οι προσθήκες που υλοποίησε τις τελευταίες ημέρες της μετεγγραφικής περιόδου, εντάσσοντας στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές ποιότητας και με εμπειρία από προηγμένα πρωταθλήματα, της επιτρέπουν να προσδοκά σε κάτι πολύ καλό στη σεζόν.

Ο Καταλά έχει πλειάδα επιλογών, απομένει να κάνει σωστή διαχείριση και να κρατήσει «ζεστούς» όλους τους ποδοσφαιριστές του. Να τους δώσει να καταλάβουν ότι όλοι είναι χρήσιμοι και ικανοί να προσφέρουν. Σαφώς και κάποιοι θα αποκτήσουν τον τίτλο «ενδεκαδάτοι» αφού θα πρέπει να στηριχθεί σ’ έναν αριθμό παικτών, ώστε το σύνολο να αποκτήσει και ομοιογένεια. Η ΑΕΚ είναι μια νέα ομάδα και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της.

Οι Λαρνακείς σκέφτονται το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στην «Αρένα», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Μετά τη χθεσινή προπόνηση, για σήμερα παραχωρήθηκε ρεπό. Στην αυριανή προπόνηση θα διαφανεί εάν θα είναι σε θέση να βρίσκεται στην αποστολή ο Μικέλ Γκονθάλεθ, που λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό δεν προπονήθηκε χθες. Δεδομένα απόντες και πάλι οι Γκαρσία, Μαρτίνεθ και Τιάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ