aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μια ανάσα από δύο προσθήκες, τελειώνει ο Κάσες

ΑΕΚ: Μια ανάσα από δύο προσθήκες, τελειώνει ο Κάσες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένο στάδιο επαφών με επιθετικό ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο Αρνάλ Κόντε, ο οποίος παλεύει να κλείσει το συντομότερο το όλο θέμα. Δεν αποκλείεται σήμερα να προκύψει οριστική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που θέλει και να κλείσει εισιτήρια για Κύπρο. Μέχρι χθες το απόγευμα η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είχε προγραμματίσει κάποια άφιξη ποδοσφαιριστή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει κάποιος στην Κύπρο σήμερα ή αύριο. Ο Κόντε το έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να φέρει δυο ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι δεδομένο ότι θα είναι για τα άκρα της επίθεσης και ίσως να μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή. Για τη δεύτερη περίπτωση ίσως να εξαρτηθεί από τις επιλογές που έχει στα χέρια του. Αν βρει έναν επιθετικό κορυφής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, θα αποκτηθεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για αμυντικό. Ανάλογα με τις περιπτώσεις θα γίνει και η κίνηση, χωρίς να αποκλείεται να είναι παίκτης κάτω των 22.

Αυτό που φαντάζει το πλέον πιθανό είναι ότι θα αποχωρήσει ο Κάσες. Ο Ισπανός μέσος δεν πείθει ότι μπορεί να βοηθήσει και δεν υπολογίζεται. Λογικά αυτός είναι που θα δει την πόρτα της εξόδου μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου και η αποζημίωση δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Αν αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης άνω των 22, τότε δεν αποκλείεται, αν βρεθεί τρόπος, να αποχωρήσει ο Φιόλιτς. Σε διαφορετική περίπτωση το να υπάρξει αποχώρηση-έκπληξη είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Η ομάδα της Λάρνακας είναι στο ψάξιμο και για νέο γυμναστή και δεν αποκλείεται η επιλογή του Κόντε να είναι από την Ισπανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ