aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Μετά από καιρό είχε… ψυχή και νεύρο

ΑΕΚ: Μετά από καιρό είχε… ψυχή και νεύρο

Ξεχάστε τα συστήματα, τις τακτικές, ακόμα και το αποτέλεσμα (3-3) κόντρα στον Απόλλωνα. Το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς από το αποψινό παιχνίδι για την ΑΕΚ ήταν ότι ήταν μετά από καιρό ζωντανή.

Δεν ήταν καλή σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, είχε τα πάνω και τα κάτω της. Ωστόσο, για πρώτη φορά είχε νεύρο, ψυχή και δεν τα παράτησε όταν στράβωσε το ματς. Αν και έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει.

Την πρώτη φορά γύρισε το 0-1 σε 2-1 και τη δεύτερη ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό της καθυστέρησης, αφού δεν παράτησε την προσπάθειά της ποτέ. Πήρε, αν θέλετε πίσω, τον βαθμό που έχασε περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Με «ψυχή και νεύρο», όπως λένε στον στρατό, μπορεί να χτίσει στη συνέχεια για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από το πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του τίτλου μοιάζει δύσκολη και απομακρυσμένη, μα τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση μπορεί να παλέψει, ενώ ας μην ξεχνάει κανείς ότι βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους τέσσερις του κυπέλλου (νίκησε 8-0 τον Ονήσιλο στο πρώτο ματς της φάσης των «8»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ