aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Μένουν μέχρι να φύγουν

ΑΕΚ: Μένουν μέχρι να φύγουν

Στην Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στρατοπεδεύει σήμερα η αποστολή της ΑΕΚ. Όπως ανακοινώθηκε, στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Όλτρα βρίσκεται και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ, κάτι που παραξένεψε αρκετούς φίλους της ομάδας.

Τα δεδομένα ωστόσο, δεν διαφοροποιούνται για τον Άγγλο επιθετικό. Θα βρίσκεται στο ρόστερ των δευτεραθλητών μέχρι νεωτέρας. Για να ακριβολογούμε, όταν εξευρεθεί ο αντικαταστάτης του στην κορυφή της γραμμής κρούσης, ο Ματ θα αρχίσει αυτομάτως να μετρά αντίστροφα για τη λύση της συνεργασίας του. Ουσιαστικά, μένει μέχρι να αποχωρήσει.

Τα ίδια ισχύουν για τον Βίκτορ Ολατούντζι. Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός, θα γυμνάζεται στους Λαρνακείς και ασφαλώς θα αποτελεί επιλογή, ωστόσο η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει σε άλλη ομάδα.

Είναι πολύ πιθανόν, ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Εκτός αποστολής έμειναν οι «κομμένοι» Τιάγκο (χθες λύθηκε η συνεργασία του με την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα), Εσπινόσα, Τάντι και οι νεαροί Καλαϊτζής, Αναστασίου. Η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Ουγγαρία μέχρι τις 6 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ