aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Μεγάλο αλάνθαστο σερί 6 χρόνια μετά

ΑΕΚ: Μεγάλο αλάνθαστο σερί 6 χρόνια μετά

Το θετικό νέο για την ΑΕΚ στην 11η αγωνιστική είναι ότι νίκησε την ΑΕΛ, ξεπερνώντας ένα δύσκολο εμπόδιο. Το αρνητικό γι’ αυτήν είναι ότι έπραξαν το ίδιο και οι τρεις προπορευόμενοι, Πάφος FC, Άρης και ΑΠΟΕΛ κόντρα σε Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και Δόξα, επομένως δεν επωφελήθηκε βαθμολογικά. Έστω όμως, έκανε το 3 στα 3 για δεύτερη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα, χτίζει δυναμική και θέλει να δώσει συνέχεια για να ελπίζει ότι θα καλύψει τη διαφορά των εφτά βαθμών από την κορυφή.

Μόνο με μεγάλα νικηφόρα σερί θα αυξήσει τις πιθανότητές της για αναρρίχηση και ανατροπή των υφιστάμενων βαθμολογικών δεδομένων, ώστε να μπει ακόμη πιο δυνατά στη μάχη του τίτλου. Πάντως, η ομάδα της Λάρνακας έχει πολύ καιρό να πετύχει αλάνθαστη σειρά αγώνων πρωταθλήματος.

Από τις οκτώ νίκες στη σειρά μεταξύ 10 Σεπτεμβρίου και 23 Οκτωβρίου 2016, οι κιτρινοπράσινοι έχουν να επιδείξουν μόνο μικρούς αριθμούς διαδοχικών νικών. Όπως οι πέντε του προηγούμενου πρωταθλήματος (4η-8η αγωνιστική) και οι τέσσερις σε δύο περιπτώσεις του 2018-19 (4η-7η, 26η-29η).

Είναι ένα στοίχημα, λοιπόν, με τη σημείωση ότι μόνο εύκολο δεν είναι ένα τέτοιο εγχείρημα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν (και) το πρόγραμμα έως τη διακοπή για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς: Απόλλων («Αρένα»), Παραλίμνι («Τάσος Μάρκου»), Δόξα («Κατωκοπιά-Επιστροφή/Γλαύκος Κληρίδης»), Ομόνοια («Αρένα») και Νέα Σαλαμίνα («Αμμόχωστος»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ